ΗΡΑΚΛΗΣ online

Έτος ίδρυσης: 1972
Έδρα: Δημ. Γήπεδο Αργυρούπολης
Κατηγορία: Α1  Ε.Π.Σ. Κιλκίς
Θέση στο πρωτάθλημα: 11
Επικοινωνία: online

Facebook σας αρέσει;

Προφίλ ομάδας PDF Εκτύπωση E-mail

Ο “ΗΡΑΚΛΗΣ” Αργυρούπολης αν και ξεκίνησε την αγωνιστική του δράση στα μέσα της δεκαετίας του '60 κατοχυρώθηκε νομικά το 1972 ως "Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ηρακλής Αργυρούπολης".
Η ομάδα επέστρεψε στην φυσική της έδρα από το 2008, στο δημοτικό γήπεδο Αργυρούπολης. Το δυναμικό της ομάδας αποτελείται από περισσότερους από 20 ποδοσφαιριστές η πλειοψηφία των οποίων είναι νέοι, ενδεικτικά ο "γηραιότερος" παίχτης της ομάδας είναι 32 ετών και ο νεότερος μόλις 14 ( μέσος όρος ηλικίας 23).
Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία ενός συνόλου το οποίο θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα θα αποτελεί φυτώριο για νέους ποδοσφαιριστές . Όπως επίσης η εμπέδωση και η μεταφορά στους μικρούς ποδοσφαιριστές νοοτροπίας υγιούς σκεπτόμενου αθλητή, ο οποίος θα λειτουργεί βασιζόμενος στο ευ αγωνίζεσθε. Έχοντας τους παραπάνω στόχους ως πρωταρχικούς ο σύλλογος ευελπιστεί -με καλή οργάνωση και στήριξη από διάφορους παράγοντες - να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να στρέψει τη νεολαία στον αθλητισμό.

 

Τζόβας επώνυμες γεύσεις

Sicilia Pizza

Ηλιόσπορο Ξηροί Καρποί

Μοσχόπουλος Fast Food

Copyright © 2011-2019 iraklisargyroupolis.gr - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.
Powered and hosted by Zefiros.Net using open source.